Behandlingar

Har du hårproblem

Salvatore Tanino Therapy

har lösningen.


Tanino Therapys linje är som ett spa för håret som vårdar och stärker håret och ökar eller minskar volym efter önskemål. Vi använder oss av morderna brasilianska produkter och naturliga för att uppnå bästa resultat. Behandlingarna passar alla åldrar och alla typer av hår och tillför ingen iritation i ögon/luftvägar eller doft som en hel del andra produkter gör.Keratinbehandling (Tanninoplastia)


Koncentrerad och effektiv formel för snabb applicering utan att hårfibrerna skadas.

Taninoplastia har en intellegent teknik som fungerar som ett protein nätverk tillsammans med de intercellulära cementen från cortexet, vilket ger den önskade formen och garanterar en jämn och naturlig utjämning med hög prestanda och effektivitet.

Eftersom det inte innehåller formaldehyd eller derivat så gör Taninoplastia de på ett naturligt sätt genom att tränga sig igenom fjällskiktet och göra håret rakt inifrån, vilket gör att håret kan ta emot andra behandlingar efter processen.Långt hår - Tid: 150min | Pris: 3000:-

Kort hår - Tid: 120min | Pris: 2500kr

Keratinbehandling (Tanninoplastia) för mycket skadat hår.


Koncentrerad och effektiv formel för snabb applicering utan att hårfibrerna skadas.

Taninoplastia har en intellegent teknik som fungerar som ett protein nätverk tillsammans med de intercellulära cementen från cortexet, vilket ger den önskade formen och garanterar en jämn och naturlig utjämning med hög prestanda och effektivitet.

Eftersom det inte innehåller formaldehyd eller derivat så gör Taninoplastia de på ett naturligt sätt genom att tränga sig igenom fjällskiktet och göra håret rakt inifrån, vilket gör att håret kan ta emot andra behandlingar efter processen.


Tillägs produkter:  J,K eller G till, beroende på problemet i håret. (Läs mer om de specifika produkterna här)


Långt hår - Tid: 150min | Pris: 3300:-

Kort hår - Tid: 120min | Pris: 2700kr

Keratinbehandling (Tanninoplastia) anti-frizz effekt på längre sikt.

Koncentrerad och effektiv formel för snabb applicering utan att hårfibrerna skadas.

Taninoplastia har en intellegent teknik som fungerar som ett protein nätverk tillsammans med de intercellulära cementen från cortexet, vilket ger den önskade formen och garanterar en jämn och naturlig utjämning med hög prestanda och effektivitet.

Eftersom det inte innehåller formaldehyd eller derivat så gör Taninoplastia de på ett naturligt sätt genom att tränga sig igenom fjällskiktet och göra håret rakt inifrån, vilket gör att håret kan ta emot andra behandlingar efter processen.


Omstrukturerar, lämnar håret hälsosamt, lätt hanterbart och utan långvarig frizz. För alla typer av hår samt håller volymen.

Tillägs produkter F och G ( Läs mer om de specifika produkterna här)

Långt hår - Tid: 150-180min | Pris: 3500:-

Kort hår - Tid: 120-150min | Pris: 3000kr

Bra att veta om Keratinbehandlingen


Efter hur lång tid kan jag tvätta håret efter en keratinbehandling?

För att bibehålla effekten och inte försämra den så rekommenderar vi att ni använder schampoo och inpackning som är kompatibla med de behandlingar vi utför. Produkterna är PH balanserade och anpassade efter just din hårtyp och givetvis finns dessa schampon och inpackningar i salongen. Detta är möjligt eftersom håret struktureras om under behandlingen och kräver en extra vårdinsats för att bibehålla Natural Smooth effekten längre.


Kan jag färga eller göra någon annan kemisk behandling direkt efter min keratinbehandling?

Ja, du kan färga håret både innan och efter. Men du bör inte göra några yttligare fler kemiska behandlingar. För dig som har färgat håret innan, bör ha gjort det i alla fall minst 3 dagar innan du gör keratinbehandlingen. Notera att viss nyans skillnad kan uppstå efter keratinbehandlingen.

Vi rekommenderar istället att färga håret efter keratinbehandlingen.

Blekning/slingor: 2 veckor innan eller efter behandlingen.


Kan jag fläta eller sätta upp mitt hår med en tofs eller hästsvans direkt efter en keratinbehandling?

Ja, det går alldeles utmärkt att sätta upp håret. Dock bör det inte flätas på någon dag efter behandlingen.


Kan jag få en allergisk irritation av produkten?

Ja, det kan man få men det är väldigt sällan det uppstår. Vi gör alltid ett test på underarm och nackdel innan behandlingen för att se om irritation uppstår.

(Keratin Dusch)Kutikulär behandling för hälsosammare hår


Omstrukturering och kutikulär inriktning, för tunt hår med sprickor i kutiklarna  och som även förlorat sitt naturliga keratin.

Tid: 70min | Pris: 1000:-

INTENSIV BEHANDLING

(Keratindusch, värmeförsegling och volymminskning) Reparation av kutiklarna, anti-frizz och frätskador.


Fullständig försegling av de yttersta lagret (Cortex) , påfyllning av keratin och de förlorade aminosyrorna i håret som förlorats på grund av fysiskt eller biologiskt slitage, vilket ger resistens, styrka och inriktas på de yttre, vilket också minskar frizz och volym. Det ger en intensiv glans, silkiness och förnyar håret.

Tid: 100min | Pris 1000:-

KUTIKULÄR INRIKTNING


Lämplig för volymreduktion, frizz reduktion, försegling av kluvna toppar och uttorkat hår. Kutikulär inriktning, tätar kluvna toppar, återfuktar samt tillför keratin och mineraler mot skadade fibrer. Ger näring och blir lättare hanterbart, vilket också ger mycket glans.

Tid: 130min | Pris 1200:-

FÖR ÖMTÅLIGT HÅR OCH REDUCERING AV KLUVNA TOPPAR


Lämplig för skört, känsligt och sprött hår.

Denna behandling kompletterar aminosyror och keratin, stabiliserar känsligt hår, medan essentiella oljor fyller på och bibehåller intracellulär hydratisering. När produktens aktiva blandning upphettas, anpassas kutikulan och vidhäftas till fibern. Förstärkande, volymreducerar och ger en intensiv glans i känsligt och sprött hår.

Tid: 80min | Pris 1000:-

DIAMOND


För ömtåligt hår.

Intensiv återuppbyggnad. Ger ljusstyrka och djup hydrering, för torrt och poröst hår.

Tid: 90min | Pris 1200:-

PH RESET

(Återvinning av fibrer som skadats vid kemiska behandlingar)


Denna behandling avgiftar hårfibrerna och tar bort överflödiga kemikalier och ger mer utrymme i håret, vilket möjliggör en bättre penetrering till andra behandlingar efter behandlingen. Minimerar det statiska utseendet på kemiskt rätat hår "permanent" och hjälper till att få fram de naturliga lockarna. Att använda Leave-in Curl för hemmabruk hjälper också till behandlingen och återställer formerna.


Tid: 120min | Pris 1000:-

OUT DRYNESS


Avgiftar , returnerar och bidrar med mineraler som eliminerar torrhet och återhämtar/reparerar topparna. (Depigmentering) Tar bort oönskade pigment. För torrt och skadat hår.

Har du färgat hår, så försvinner färgen successivt efter några behandlingar.

Tid: 60min | Pris 1000:-

FORCE REPAIR

(Reparerar extremt skadat hår från kemiska processer)


Den kraftfulla behandlingen är för akut-kapillär återhämtning. Återställer hårfibrernas massa och stomme, som förstörts av flertalet kemiska processer. Återfuktar och ger glans samt justerar kutiklarna så håret får bättre fasthållning och reducerar frizz och volym samtidigt.

Tid: 90min | Pris 1350:-

BOMBEN

(Lämplig för lockigt hår. Retur av sina naturliga lockar.)


Omstrukturerar, reparerar hårfibern,avgiftar och återfuktar håret och ger ljusstyrka.


Tid: 90min | Pris 1500:-

SOFT REPAIR

(Behandling för alla typer av hår. Djup omstrukturering och återuppbyggnad)


Lämplig för poröst, tunt, skört och torrt hår. Bräckligt och glanslöst hår, exempelvis från blekning. Återger massan som oftast förloras när kemiska behandlingar görs. Returnerar hållfasthet och beständighet mot den skadade fibern, ersätter massan som förlorats genom oxidativa processer. Förhindrar, fyller och hjälper till att minska förstörda fibrer och överdriven elasticitet i hårfibern.

Tid: 60min | Pris 800:-

MULTI REPARERARE (NEW LIGHT)

(Reparativ behandling av väsentliga näringsämnen för  hårfibrerna)


Lämpad för mycket torrt, skadat och poröst hår med kluvna toppar. Påfyllning av essentiella aminosyror för kapillärmassans struktur, intrakutikulär hydrolipid ersättning och byte av keratin. Ger direkt näring till håret och fyller på väsentliga tillgångar som försämrats efter vissa kemiska, fysiska eller biologiska processer, vilket gynnar reparationen av alla skikt i fibern.

Tid: 60min | Pris 800:-

STOP BREAKAGE SOLUTION


Behandling av hår som skadats av kemiska processer, såsom blekning eller naturligt skadat hår. Snabbverkande lösning som neutraliserar och återställer strukturen samt hållfastheten i håret.

Kraftfull behandling för återhämtning och omstrukturering av håret som omorganiserar de inre kedjorna som destabiliserats av aggressiva kemikalier, stabiliserar hårets pH, vilket minskar elasticiteten. Samspelet mellan produkterna bidrar till bättre absorbering och vidhäftning av sina tillgångar till fiberer, fyller sprickorna och återställer den naturliga strukturen. Ger total styrka och stöd till håret.

Tid: 100min | Pris 1200:-

ESSENTIAL NUTRITION

(Lämpad för mycket torrt, skadat och tunnt hår)


Otroligt fuktgivande och (kvarhåller) lagring av hår som genomgått kemiska,fysiska eller naturliga fiberprocesser som har större vatten retentionsproblem eller som skadats av externa medel. Återställer glans, jämnhet och silkighet, förbättrar glans och erbjuder djup näring.

Tid: 50min | Pris 600:-

KEMISK KONTROLL

(Omorganiserar fiberns inre kedjor och stabiliserar hårets pH)


Lämpad för hår som har destabiliserats efter att ha utsatts för alkaliska kemikalier och har stor elasticitet.

Den kemiska kontrollbehandlingen stabiliserar verkan av sura eller alkaliska produkter, omorganiserar de inre kedjorna och återställer hårets naturliga elasticitet, vilket ger styrka och motstånd. Förbereder håret för att ta emot andra olika behandlingar i allmänhet som då blir mer effektivt och säkert. Fyller på mineralsalter och näringsämnen som återfuktar på djupet.

Tid: 50min | Pris 800:-

SOFT PLATINUM

(Behandling för blekt blont hår. Stabiliserar alkalinitet orsakad av blekning)


Balanserar hårets naturliga pH, stoppar och förebygger hårrötterna, kluvna toppar och överdriven elasticitet på grund av alkalinitet. Neutraliserar oönskade toner och ger en anti-gul effekt. Friskt  och skyddande och mer levande under mycket längre tid.

Vid avslut med denna behandling så plattas inte håret med plattång.

Tid: 80min | Pris 1000:-

NANOMATIZ

(Behandling för blekt hår. Returnerar styrkan, uthålligheten och perfekta tonen till fibern och ger ingen missfärgning)


Lämpad för hår som har gått igenom blekning, färgning och uttorkande processer som bryter ner  fibrerna. Neutraliserar den gulaktiga tonen och återupptar färgen. Det ersätter den massa som förlorats på grund av oxidativa processer. Intrakutikulär reparation av tillgångarna. Förhindrar, fyller och stoppar sprickor och hårbrott samtidigt som det återupplivar den blonda tonen.


Tid: 60min | Pris 850:-

Hårbotten problem


Ta hand om ditt hår !


Med Salvatore cosmetics ny linje Thanino Therapy kan vi garantera ett friskt hår med glans och uthållighet. För alla typer av problem : Torrt hår , oljig hårbotten , frissigt och slitet hår samt förebyggande kurer innan olika kemiska behandlingar.

Säkerhet och skydd vid kemiska processer.


Det går att bleka håret upp till 5 gånger på samma dag med den nya tekniken från Thanino Therapy. Den skyddar håret maximalt och sammtidigt ger den glans och friskt hår efter kemiska ingrep.